Barsa spremila 93 miliona za Runija

Barselona je spremila ponudu od 80 miliona funti (oko 93 miliona evra) za napadača Mančester Junajteda Vejna Runija.

Izvor: MT

Sreda, 19.05.2010.

12:23

Default images

U Barseloni će narednog meseca biti održani predsednički izbori i trenutni predsednik Đoan Laporta, kao i njegov suparnik Sandro Rosel pokušaće na sve načine da privuku što veći broj glasova, a javno iskazivanje interesa za Runija svakako će doprineti rastu popularnosti kandidata.

Katalonci naredne sezone ponovo žele da napadnu titulu prvaka Evrope, pošto su ove godine eliminisani od Intera u polufinalu Lige Šampiona.

Trener Pep Gvardiola namerava da pojača ekipu ovog leta i Runi, koji je prošle godine odigrao svoju najbolju sezonu u karijeri, svakako bi bio ogromno pojačanje.

Runi se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Engleske u Austriji. Selektor Engleske Fabio Kapelo insistirao je da se niko od njegovih igrača ne bavi potencijalnim transferima dok se ne završi Svetsko Prvenstvo, kako bi sva pažnja bila usmerena isključivo na Mondijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: