EL: Beograd uskoro domaćin F4

Izvršni direktor Evrolige Đordi Bertomeu rekao je u Parizu da očekuje da će Beograd uskoro biti domaćin završnog turnira tog takmičenja.

JTIzvor: B92, Beta Srbija, Evropa
Podeli

Bartomeu je, takođe, otkrio i da je uprava lige ranije razgovarala sa vlastima Beograda i Zagreba, koje su odbile organizaciju ’fajnal fora’. „Nudili smo ’fajnal for’ i Beogradu i Zagrebu i na obe strane smo odbijeni. Zagreb nije pokazao interesovanje, a u Beogradu nam je rečeno da je prioritet Univerzijada, koja se tada tamo održavala“, rekao je Bertomeu.

Prvi čovek najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja je istakao da su gradske vlasti Beograda odbile organizaciju ’fajnal fora’.

Može da se kaže da nismo imali pravog partnera. Naravno, razumljivo je da im je tada Univerzijada bila prioritet. Jako je dugačak spisak gradova koji žele da organizuju završni turnir, što nama prija jer pokazuje koliko interesovanje postoji za naše takmičenje. Mi imamo Beograd u vidu, on jeste opcija, ali je sad pitanje kada će se to desiti. Mislim, pre ili kasnije idemo kod vas“, rekao je Bertomeu.

Sport

Saopštenje FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje nakon 138. 'večitog derbija', i poraza od Partizana od 1:0 na stadionu JNA.

Fudbal nedelja 9.05. 15:48
strana 1 od 3 idi na stranu