Derbi se definitivno igra u subotu

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde definitivno se igra u subotu od 18.30 sati, iako su „crveno-beli“ tražili da meč bude pomeren za nedelju.

Izvor: NK

Četvrtak, 06.05.2010.

15:40

Default images

Klub iz Ljutice Bogdana je dva puta tražio da se „večiti derbi“ pomeri za drugi dan vikenda zbog učešća u finalu Lav kupa Srbije i pobede nad Vojvodinom od 3:0. Međutim, Zajednica klubova Superlige odbila je taj zahtev.

„Stav rukovodstva Zvezde je da bi odlaganje utakmice bilo potpuno normalno s obzirom na to kada se igralo finale Kupa, i da to uopšte ne bi remetilo regularnost takmičenja. Nismo, ipak, naišli na razumevanje“, izjavio je portparol Zvezde Marko Nikolovski agenciji Beta.

Rukovodstvo Zajednice superligaša nije za sada komentarisalo drugi zahtev Zvezde, pošto su trenutno u toku sastanci upravo o „večitom derbiju“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: