Van der Vart u Liverpulu?

Menadžer Liverpula Rafael Benites u letnjem prelaznom roku želi da dovede Rafaela van der Varta iz Real Madrida, prenosi britanski San.

Izvor: AY

Subota, 24.04.2010.

13:27

Default images

Španski gigant je još prošlog leta pokušavao da se "otarasi" Holanđanina, prvenstveno zbog ogromnih troškova oko dovođenja Kristijana Ronalda i Kake, ali nisu mogli da nađu pogodnog kupca za bivšu zvezdu Hamburga. Ipak, zbog Kakinih povreda, van der Vart je ove sezone dosta igrao u redovima "galaktikosa" i sada im je jedan od korisnijih igrača.

Benites je zainteresovan za dovođenje van der Varta upravo zbog njegove dobre forme, jer veruje da bi njegovi driblinzi pomogli Liverpulu da izgradi oslabljenu sredinu terena.

Kako navode mediji, Benites se već sastao sa čelnicima Reala kada je Liverpul gostovao madridskom Atletiku u polufinalu Lige Evrope, a pored van der Varta, raspitivao se i za usluge Lasane Dijare.

Pretpostavlja se da će, pre kupovine pojačanja, Liverpul morati i da proda neke svoje igrače zbog loše finansijske situacije u klubu. Među igračima koji bi ovoga leta mogli da odu sa Enfilda su Albert Rieira, Alberto Akvilani, Fabio Aurelio i Rajan Babel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: