Baloteli: "Želim da budem najbolji"

Veliku je prašinu podigao fudbaler Mario Baloteli bacivši svoj dres na zemlju posle meča Inter – Barselona.

Izvor: SO

Četvrtak, 22.04.2010.

19:25

Default images

Napadač je tako izrazio negodovanje jer su mu navijači ‘nerazura’, sa kojima nije u najboljim odnosima, ponovo zviždali. “Psihološki se osećam kao i pre svega. Dobro sam i spreman sam da postanem najbolji fudbaler na svetu, to mi je san otkad sam bio mali. Ja 80 posto života provodim pred očima javnosti, ali kada bi ljudi videli onih 20 posto, shvatili bi da se i ja smejem i da sam srećan momak".

“Ipak, ne možete se neprestano smejati”, dodao je 19-godišnji Baloteli.

Jedan od razloga što je Baloteli ponovo prikazan kao ‘negativac’ jeste i sukob sa Markom Materacijem. Agent mladog napadača stao je u odbranu svog klijenta.

“Materaci ga je bukvalno napao, šta bi (Mario) trebalo da radi kada ga šutnu? Pitajte ostale igrače kakav odnos imaju sa Marijom. Istina je da je pogrešio (bacivši dres), ali ne treba uvek da mu zvižde, on je samo dečak”, kaže agent Mino Rajola.

Izvršni direktor Ernesto Paoliljio izneo je svoje viđenje cele situacije.

“Klub je bio jasan u vezi sa Balotelijem, svi smo osudili njegovo ružno ponašanje. Što se tiče svega ostalog, razgovaraćemo sa njim. Još mora da shvati neke stvari i mora uskoro da se izvini. To bi mogao da učini tako što će postići gol u sledećoj utakmici”.

Italijanski dnevnik “Gazeta delo sport” naveo je da je Baloteli već predao zahtev za transfer, ali predsednik Masimo Morati nada se da bi sve moglo biti izglađeno.

“Teško je sada popraviti situaciju, Baloteli kao da je izvršio javno samoubistvo. Ipak, ništa nije nemoguće, verujem u njega i ne nameravam da ga prodam. Ne znam da li će igrati sa Atalantom, još ima mnogo da se uradi. Videćemo”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: