Ministarka: Zvezda nije u stečaju

Ministarka omladine i sprota Snežana Samardžić-Marković istakla je da se KK Crvena zvezda trenutno ne nalazi u stečaju.

Izvor: B92

Utorak, 20.04.2010.

16:15

Default images

"Zakon o stečaju mora da se poštuje, a mi ćemo u sardanji sa čelnim ljudima Zvezde u narednom periodu pratiti sva dešavanja u vezi sa situacijom u trofejnom klubu", naglasila je Samardžić-Marković nakon sastanka u Palati Srbije.

Ona je napomenula da država nema novca u budžetu kojim direktno sanirala dugovanja "crveno-belih", ali da će nekadašnjem šampionu pomoći animiranjem privrednika, što bi bilo od velike koristi.

"Kada se situacija u klubu bude konsolidovala, spremni smo da omladinskoj školi Crvene zvezde, baš kao i Partizanovoj, poklonimo novoizgradjenu halu. Sigurna sam da je interes čitavog društva, pa čak i 'crno-belih' da se Zvezda spas", poručila je Samardžić-Marković.

Predsednik Crvene zvezde Vladislav Lučić zahvalio je predstavnicima ministarstva na razumevanju za probleme sa kojima se on i njegovi saradnici suočavaju i dodao da su državni organi prepoznali njihove napore.

"Dobili smo potrvdu da je put kojim smo krenuli ipsravan", zaključio je Lučić.

Sagovornici su se saglasili da je današnji sastanak samo početak intenzivnog dijaloga koji će doprineti rešavanju nagomilanih problema u Crvenoj zvezdi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: