Đurić o prelaznom roku i treneru

Prvi čovek Partizana sada pruža punu podršku Goranu Stevanoviću. Partizan prema rečima Đurića crno-beli već pripremili teren za prelazni rok...

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2010.

11:49

Default images

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić izjavio je na "brifingu" sa novinarima u Humskoj da njegove reči da "ekipu hvata panika na terenu i da stručni štab ne radi dobro" nisu na pravi način protumačene, i da trener Goran Stevanović ima maksimalnu podršku kluba:

"Goran Stevanović uživa maksimalnu podršku kluba, kakvu nije imao ni jedan trener u istoriji Partizana.Ozbiljni smo i nećemo da menjamo trenera pred kraj sezone. Partizan to nikada nije radio" rekao je Đurić i dodao da se nada da će ekipa pokazati da je najkvalitetnija i da će prvenstvo završiti na mestu na kome po tok kvalitetu i zaslužuje:

"U ovom trenutku imamo više bodova nego prošle godine, ali sada nismo na prvom mestu. Ostalo je još 7 kola do kraja i nadamo se da ćemo završiti na mestu koje po kvalitetu zaslužujemo".

Prvi čovek crno-belih je najavio i da će Partizan ove godine brže obaviti posao u prelaznom roku, jer su pripreme već završene:

"Ljudi koji se bave tim poslom, Albert Nađ i Goran Stevanović, kao i naši skauti, na dobrom su putu da u narednih 7 dana završe taj posao" rekao je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: