Poraz Troickog u Monte Karlu

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u drugom kolu Masters turnira u Monte Karlu od Tomija Robreda 6:4, 6:3.

Izvor: AY

Sreda, 14.04.2010.

13:44

Default images

Srbin nije na šljaci mogao da pruži adekvatan otpor raspoloženom Špancu, kome je čuvanje gemova na svoj servis, uz ukupno četiri brejka (jedan Troickog) uspeo da relativno lako trijumfuje na meču. Dvanaesti nosilac će se u borbi za četvrtfinale sastati sa boljim iz duela sedmog nosioca Mihaila Južnjija i Argentinca Davida Nalbandijana.

Robredo je dobro počeo meč, dva puta je oduzeo servis Troickom, u trećem i petom gemu i poveo sa 4:1. Srpski teniser, 37. igrač na
listi, je odmah vratio brejk i uz gem osvojen na svoj servis smanjio
na 4:3.

Teniseri su zatim sigurno čuvali svoj servis, a Španac i brejk prednosti, što mu je donelo vodjstvo u prvom setu.

U drugom setu oba igrača su se dobro držala, sve do sedmog gema, kada je Robredo napravio brejk, a zatim i posle svog servisa poveo sa 5:3. Španac je u narednom gemu napravio još jedan brejk i uspešno završio meč.

Trociki će kasnije u toku dana još jednom izaći na teren. On će u dublu sa Novakom Đokovićem igrati protiv Veslija Mudija i Dika Normana.

Turnir u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,5 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: