Trener Rivera podneo ostavku

Trener River Plejta Leonardo Astrada podneo je ostavku pošto je njegova ekipa odigrala bez golova sa poslednjeplasiranim Atletikom Tukumanom.

Izvor: AK

Ponedeljak, 12.04.2010.

22:24

Default images

Astrada je takvu odluku doneo pod pritiskom predsednika kluba Danijela Pasarele. River Plejt je na 14 utakmica u Klausuri osvojio samo 13 bodova i nalazi se na 17. mestu u ligi od 20 klubova. Ekipa nije pobedila na poslednjih pet utakmica, a poslednji put navijači Rivera radovali su se 14. marta protiv Hurakana. River nije postigao gol 465 minuta.

Astrada je preuzeo ekipu u oktobru prošle godine, a trenirao je River i u sezoni 2004-2005. Kao mogući naslednici pominju se bivši trener Rivera Ramon Dijas i Anhel Kapa, a među kandidatima su i Alehandro Sabela i Rikardo La Volpe.

Trener Boke Juniors Abel Alveš je zbog loših rezultata podneo ostavku u petak. Boka je pretposlednja na tabeli sa samo 11 bodova iz 13 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: