Tajger Vuds opet na terenu

Tajger Vuds nastupa na prvom turniru od serije skandala. Očekuje se dolazak brojnih svetskih medija...

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.04.2010.

10:01

Default images

Najbolji golf igrač sveta Tajger Vuds stigao je u Augustu, u saveznu američku državu Džordžiju , gde će se od 8. do 11. ovog meseca održati Augusta Nešnel, turnir koji je čuveni Amerikanac osvajao četiri puta u karijeri.

Međutim, ovoga puta Vuds će biti u centru pažnje zbog činjenice da mu je ovo prvi turnir od trenutka kada je na površinu izbila serija skandala i afera koje je imao prethodnih godina.

Gotovo svi svetski mediji najavili su dolazak u Augustu, gde će Vuds, koji je već trenirao održati i konferenciju za štampu.

Vuds je poslednji put igrao 15. novembra, kada je trijumfovao na Australija Mastersu. Samo dve nedelje kasnije, golfer je, bluzu svoje kuće na Florodi, kolima udario u drvo i tada je otkriveno da je varao svoju ženu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: