Konstruisan OK Svetskog kupa 2012.

U prostorijama Veslačkog saveza Srbije održana je konstitutivna sednica Organizacionog komiteta Svetskog kupa u veslanju koji će biti održan u Beogradu 2012.

Izvor: LB

Četvrtak, 01.04.2010.

18:21

Default images

Na čelu Organizacionog komiteta biće ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković. "Moram da pohvalim VSS koji je izašao pred Organizacioni komitet sa objektivnim, realnim i uravnoteženim budžetom, bez pokušaja da njime pokrivaju tekuće rashode ili nabavljaju opremu koja nije neophodna za organizaciju ovog takmičenja", istakla je ministarka.

Vodeći računa o činjenici da će uz Svetski kup u veslanju 2012. godine biti održana i poslednja kvalifikaciona regata za sportiste sa invaliditetom za Paraolimpijske igre u Londonu 2012. godine Organizacioni komitet je ocenio da je to sjajna prilika da se promoviše bavljenje sportom osoba sa posebnim potrebama.

Pored Snežane Samardžić Marković u komitetu su još i gradski sekretar za sport Aca Kovačević, pomoćnik ministra omladine i sporta Goran Kreclović, direktor JP "Ada Ciganlija" Zoran Gajić, državni sekretar u Ministarstvu odbrane Zoran Jevtić, državni sekretar u MUP Srbije Dragan Marković, načelnik odeljenja za sport ministarstva omladine i sporta Dragan Atanasov, predsednik Izvršnog odbora VSS Darko Majstorović, selektor Nebojša Ilić i generalni sekretar VSS Nebojša Jevremović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: