Butorović: "Ukidam slobodu"

Predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović, zbog slabih rezutata ekipe, najavio je da će se ubuduće mešati u rad stručnog štaba.

Izvor: MT

Utorak, 30.03.2010.

11:08

Default images

Butorović je ogorčen zbog loših rezultata Vojvodine koja je zabeležila i treći uzastopni poraz u Jelen Superligi, a ukupno sedmi u poslednjih devet mečeva, posle čega su Novosađani pali na peto mesto na tabeli. Predsednik Vojvodine je najavio da će ubuduće treneri imati daleko manju slobodu u izboru tima.

Ovo je katastrofa za koju sam ja najveći krivac“, rekao je Butorović za Sportski žurnal.

Vojvodina je ove sezone promenila već tri trenera, pošto je ekipu na startu vodio Dragoslav Stepanović, koga je zamenio Branko Sosa Babić. Babić je ekipu napustio posle samo tri prolećna kola, a na njegovo mesto došao je Milan Đuričić.

Butorović je rekao da se do sada nije mešao u izbor tima, iako je javnost verovala da jeste, ali je najavio da će ubuduće ukinuti „apsolutnu slobodu“ koju su treneri Vojvodine imali.

Smeta im što javnost misli da ja utičem na sastav tima i izbor taktike, ali sad mi je krivo što to nisam radio. Sa Milovanom Rajevcem sam o svemu razgovarao i dogovarao se, a posle njega su svi treneri u Vojvodini imali apsolutnu slobodu. Međutim, to više neću dopustiti. Kome se to ne sviđa, može odmah da ide“, najavio je Butorović.

Za utorak uveče planirana je sednica Upravnog Odbora, na kojoj će se analizirati aktuelna situacija u novosadskom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: