Subota, 06.03.2010.

17:52

Portsmut u polufinalu FA kupa

Fudbaleri Portsmuta plasirali su se u polufinale engleskog FA kupa, pošto su pobedili Birmingem sa 2:0, dok su Fulam i Totenhem igrali bez golova.

Izvor: B92

Default images

Oba gola za Portsmut postigao je Frederik Pikijon (67. i 70. minut). Gostujućem timu je poništen regularan pogodak, pošto je lopta posle udarca Liama Ridžvela prešla gol liniju pre nego što je Dejvid Džejms izbacio u polje. Sudija je, međutim, ocenio da to nije bio gol.

Gostujući sastav žestoko se bunio protiv odluke sudije, ali na kraju je sotalo 2:0, pa će Portsmut biti u prilici da ponovi uspeh iz 2008. godine kada je trijumfovao u ovom takmičenju.

Igrom slučaja, to se desilo istog dana kada je Bord međunarodne fudbalske asocijacije odlučio da odbaci pomoć tehnologije u spornim situacijama.

Portsmut ima privremenu upravu i nalazi se na poslednjem mestu tabele Premijer lige.

U drugom četvrtfinalu Fulam i Totenhem igrali su bez golova, a u nedelju, u druga dva četvrtfinalna meča sastaju se Reding - Aston Vila i Čelsi Stouk Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: