Milanović: „Zadovoljan zalaganjem“

Trener Partizana Igor Milanović rekao je da je zadovoljan zalaganjem njegovih vaterpolista na utakmici protiv Budve u okviru Evrolige.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 03.03.2010.

20:53

Default images

Partizan je pobedio Budvu sa 12:6, u utakmici šestog kola Grupe C Evrolige i tako je neporažen završio takmičenje po grupama, dok je Budva ostvarila skor od tri pobede i tri poraza. Obe ekipe su ranije obezbedile plasman u četvrtfinale.

Utakmica je bila kao što sam očekivao, pošto je rezultatski nebitna za obe ekipe. Zadovoljan sam maksimalnim zalaganjem svojih igrača. Odlično smo počeli meč, a kasnije je utakmica poprimila karakter prijateljske. Delovalo mi je kao da Budva jedva čeka da se utakmica završi“, rekao je Milanović novinarima posle utakmice.

Milanović je dodao da ne razmišlja previše o protivnicima u četvrtfinalu, a žreb za tu fazu takmičenja održaće se u ponedeljak.

Čekamo žreb, ali sam trenutno više zauzet pripremama svog tima, uigravanjem napada. Sigurno će biti nekih novina u četvrtfinalu“, istakao je trener crno-belih.

Golman Partizana Branislav Mitrović, koji je večeras uspešno zamenio prvog čuvara mreže Slobodana Sora, priznao je da je imao malu tremu pred evroligaški debi u Beogradu.

Bilo nam je jako važno da nastavimo sa dobrim partjama i rezultatima. Ovo je bio moj debi na domaćem bazenu u Evroligi zbog čega sam imao malu tremu, ali kako je meč odmicao sve je dolazilo na svoje mesto“, rekao je Mitrović.

Čuvar mreže Budvana i bivši golman reprezentacije Srbije Denis Šefik rekao je da je Partizan pokazo da je kvalitetnija ekipa u ovom trenutku.

"Zadovoljni smo plasmanom u četvrtfinale Evrolige, a Partizan je pokazao da je veći klub, što se videlo i sada", izjavio je Šefik.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: