Jovan Teodosić u Metalcu

Plejmejker Jovan Teodosić vratio se u Metalac i u utorak je prvi put trenirao sa nekadašnjim saigračima, potvrđeno je novinarima u tom košarkaškom klubu.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 02.03.2010.

16:49

Default images

Teodosić (25) je sezonu počeo u grčkom drugoligašu Egaleu, gde je pre mesec dana sa njim sporazumno raskinut ugovor zbog toga što klub nije uspeo da obezbedi opstanak. Očekuje se da će Teodosić za Metalac zaigrati na subotnjoj prvenstvenoj utakmici Košarkaške lige Srbije (KLS) sa Slogom iz Kraljeva.

Karijeru je, kao i mlađi brat Miloš, reprezentativac Srbije počeo u valjevskom Studentu. Potom je igrao u Metalcu, pa u Smederevu, Kikindi i zemunskoj Mladosti, da bi se u Metalac vratio u sezoni 2007/2008 kada se taj klub plasirao u Prvu ligu Srbije.

Teodosić je u sezoni 2008/2009 bio kapiten Metalca kod trenera Vlade Đurovića, a posle angažovanja Milovana Stepandića na početku ove sezone sa njim nije produžena saradnja.

Treninzima Metalca prisustvuje i krilni igrač Mladen Šekularac (29), koji je pre nekoliko godina, kada je bio član FMP-a, važio za jednog od najvećih talenata u zemlji. Još nije poznato da li će Šekularac zaigrati za Metalac, koji se bori za plasman u Superligu Srbije i za fajnal for Balkanske lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: