Ančeloti: "Zaboraviti Siti što pre"

Menadžer Čelsija Karlo Ančeloti apeluje na svoje fudbalere da ne tuguje preterano posle poraza od Mančester Sitija (4:2) u 28. kolu Premijer lige.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 01.03.2010.

19:47

Default images

“Nemamo vremena da budemo besni, loše smo odigrali, ali moramo da gledamo napred. Teško je kada se izgubi utakmica, ali sada možemo da se spremimo za naredne i da protiv Stouka u FA kupu pokažemo da samo na pravom putu. Imamo samopouzdanja i to moramo da zadržimo”, izjavio je italijanski stručnjak.

“Izgubili smo ravnotežu kada smo bili u zaostatku od jednog gola, pa smo primili dva pogotka iz kontranapada. Obično ne dozvoljavamo golove posle kontri, ali i to se ponekad desi. Previše igrača je krenulo napred, što nije bilo nužno s obzirom da je ostalo još 45 minuta da se igra”, analizirao je Ančeloti uzroke poraza.

Čelsi je ipak ostao prvi na tabeli Premijer lige sa 61 bodom, jednim više od Mančester Junajteda. U četvrtfinalu FA kupa ‘Plavci’ igraju sa Stoukom, a u osmini finala Lige šampiona sa Interom (prvi meč u Italiji 2:1 za Inter).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: