Petrović: "Vidi se napredak"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon ocenio je posle remija sa japanskom Hirošimom (1:1) da je taj meč bio odlična provera za ’crveno-bele’.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 10.02.2010.

16:54

Default images

"Mislim da je ovo za nas bila ozbiljna i dobra provera. Videlo se da smo i mi i oni u punom treningu i moram da kažem da sam prijatno iznenađen stilom igre koji je Japancima nametnuo naš stručnjak Mihajlo Petrović", rekao je trener Petrović.

"Nama je tokom svih 90 minuta nedostajalo snage, odnosno svežine za tačniji pas što je i normalno u ovoj fazi rada. Naravno da su se igrači izdvojili po učinku, neko je doigrao bolje nego lošije, ali drago mi je što se kod svih vidi napredak u formi", dodao je on.

Trener Zvezde istakao je da je zadovoljan učinkom novajlija u crveno-belom dresu.

"Napreduju. Rade dobro, kao uostalom i cela ekipa. Protiv Hirošime se videlo da je želja velika, kao i zalaganje. Konkurencija daje rezultat i svi hoće da se nametnu. Ipak, još nema automatizma kod igrača, još su noge teške", ocenio je Petrović.

Međutim, iskusni stručnjak priznaje da već zna ko će imati prednost prilikom izbora najboljih 11 za prvi meč sa Jagodinom 27. februara.

"Nemam mnogo dilema oko najboljih 11. Postoje neke dileme, ali ih nema mnogo. Ipak, to nije za javnost, o tome ćemo razgovarati pred sam nastavak prvenstva", rekao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: