Poraz Bozoljca u Zagrebu

Ilija Bozoljac nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Zagrebu pošto je poražen od Hrvata Petra Jelenića u dva seta 7:6, 7:5.

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2010.

19:40

Default images

Domaći teniser, koji je na turnir došao zahvaljujući specijalnoj pozivnici, sastaće se u narednoj rundi sa pobednikom meča između Janka Tipsarevića i Mihaela Berera. Bozoljac, 176. na ATP listi, kroz kvalifikacije je stigao do plasmana u glavni žreb, ali u meču koji je trajao dva sata, nije uspeo da savlada 544. igrača sveta.

Osvojio je poen manje od protivnika (84), i jednom je oduzeo servis Jeleniću, koji je iz 13 pokušaja napravio dva brejka.

Četvrti nosilac Viktor Troicki u ponedeljak je eliminisao Nemca Rajnera Šitlera posle dva seta 6:3, 6:2, a njegov naredni protivnik je Mihail Kukuškin iz Kazahstana. Prvi nosilac na turniru je polufinalista Otvorenog prvenstva Australije Marin Čilić.

Nagradni fond turnira u Zagrebu je 450.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: