Adžić: "Lazetiću nudimo produžetak"

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić najavio je produžetak saradnje sa kapitenom Nikolom Lazetićem.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Ponedeljak, 25.01.2010.

22:53

Default images

„Značaj Lazetića za ovaj tim je nemerljiv i mi želimo da produžimo ugovor koji ističe na leto. Čim se završe aktivnosti u ovom prelaznom roku, sešćemo sa kapitenom, trenerom i pokušati da dogovorimo uslove za produžetak saradnje“, kaže Adžić.

Kada su odlasci ove zime u pitanju, Vladimir Bogdanović je na meti ruskog Saturna, dok Pavle Ninkov broji dane do Antalije, kada će se znati da li ostaje ili odlazi sa Marakane.

„Njihovi transferi su blizu realizacije, ali ne isključujemo mogućnost da obojica ostanu. Oni su igrači Crvene zvezde i ako ne napuste klub, biće tu za prolećne bitke“, tvrdi Adžić.

Na izlaznim vratima je i štoper Crvene zvezde Slavoljub Đorđević, za čije usluge je zainteresovana Steaua, čiji trener Mihael Stoičica želi po svaku cenu da ga vidi u Bukureštu.

Obrić nije u Petrovićevim planovima, ali Subašić bi mogao da se bori za mesto u timu, ukoliko pođe na pripreme u Antaliju. Što se Aleksandra Jevtića tiče, Zvezda do 1. aprila ima rok da otkupi njegov ugovor od Genčlerbirligija, što će svakako učiniti i ranije, jer je mladić jesenas pokazao veliki kvalitet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: