PAO bez Batista i Carcarisa

Branilac titule prvaka Evrolige Panatinaikos takmičenje u Top 16 fazi počinje bez centra Majka Batista.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 22.01.2010.

19:59

Default images

33-godišnji Amerikanac je povredio mišić na utakmici polufinala kupa Grčke i moraće da pauzira najmanje deset dana, što znači da će propustiti utakmicu protiv Partizana naredne srede u Atini.

To je treći put da se snažni Batist povredi ove sezone. On je već propustio zbog oporavka četiri evroligaške utakmice. Pre poslednje pobede ostvarivao je prosečno 16 poena i pet skokova.

Na listi povređenih Panatinaikosa već se nalazi krilni centar Kostas Carcaris koji će zbog povrede propustiti čitavu Top 16 fazu.

Očekuje se da trener Željko Obradović angažuje igrača na poziciji centra ili krilnog centra koji bi u Top 16 fazi mogao da anulira iodsustvo Carcarisa i Batista, a posle prekida saradnje Crvene zvezde i Tadije Dragićevića pominje se mogućnost prelaska dosadašnjeg kapitena „crveno-belih“ u grčku prestonicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: