Brijatore: Neću voditi nijedan tim

Italijan Flavio Brijatore izjavio je da više nikada neće voditi neki tim u Formuli 1, iako mu je francuski sud ukinuo doživotnu suspenziju.

Izvor: B92, eurosport

Utorak, 19.01.2010.

17:57

Default images

Brijatorea je u septembru Svetska automobilska federacija (FIA) kaznila doživotnom zabranom u Formuli 1, ali ju je francuski sud početkom januara ukinuo. „Bila je to velika pobeda za mene u francuskom sudu. Još uvek sam ogorčen zbog svega što se desilo jer su poslednja četiri meseca bila veoma teška“, rekao je Italijan.

Sigurno je da nikada više neću voditi neki tim, ali sam povratio svoje dostojanstvo koje je veoma važno posle 20 godina u ovom sportu“, dodao je Brijatore.

Brijatore, koji je napustio Reno u septembru kada su se pojavile informacije o mogućem nameštanju trke za Veliku nagradu Singapura, dodao je da je FIA nije ni imala dokaze protiv njega, i da jednostavno nije imala osnova da ga kazni tako oštro.

Dobili smo izveštaj od FIA i stjuarta i nije bilo dokaza koji kažu da sam ja imao udela u udesu Nelsona Pikea juniora u Singapuru. To je zvanično. To je uradila FIA, tako jednostavno“, istakao je Brijatore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: