Hemofarm - Trijumf (19h)

Košarkaši Hemofarma dočekuju u utorak (19h) ruski Trijumf, u poslednjem kolu grupe B u Evrokupu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.01.2010.

23:21

Default images

Hemofarm u drugu fazu vodi samo jedan put. Vrščani moraju da pobede Trijumf, a da u drugom meču grupe Valensija savlada Le Man u gostima. Reprezentativac Milan Mačvan rekao je pred ovaj meč da će Hemofarm ići na pobedu iz više razloga.

“Svesni smo činjenice da moramo da dobijemo Trijumf, bez obzira šta se bude desilo u Le Manu. Posle toga šta bude biće. Pobeda nam je bitna i kako bi se nadali prolazu u drugom krugu, ali i zbog samopouzdanja.

Rusi su nam veliki dužnici zbog poraza u prvoj utakmici, nadam se da ćemo im vratiti dug. Smatram da smo prvu utakmicu nezasluženo izgubili. U svakom slučaju ne bismo smeli da previše razmišljamo o dešavanjima u Le Manu, već o tome kako da dobijemo utakmicu” kaže Milan Mačvan.

Vrščani su u prvih pet mečeva Evrokupa zabeležili samo jedan trijumf i četiri poraza. Otežavajuća okolnost po tim Stevana Karadžića je i informacija da bi Valensija u Francusku mogla da otputuje u kombinovanom sastavu, pa pošto je već obezbedila prvo mesto u grupi.

Utakmica u vršačkom ’Milenijumu’ počinje u 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: