Benzema od januara u Junajtedu?

Uprava engleskog Mančester junajteda nastojaće da u januarskom prelaznom roku angažuje napadača madridskog Reala Karima Benzemu.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 20.12.2009.

23:38

Default images

"Sandej Ekspres" tvrdi da je menadžer Junajteda Aleks Ferguson navodno rešen da dovede francuskog reprezentativca pa makar i na pozajmicu do kraja sezone. To bi bilo prvo zvučno pojačanje za 'crvene đavole' otkako je taj klub napustio Portugalac Kristijano Ronaldo. List prenosi da je Ferguson spreman da Realu ponudi 35 miliona funti za transfer 22-godišnjeg napadača.

Benzema je u julu prešao iz Liona u "kraljevski klub" sa kojim je potpisao šestogodišnji ugovor. Francuz, međutim, nije u potpunosti ispunio očekivanja navijača i trenera Manuela Pelegrinija, pa je češće na klupi za rezerve nego na terenu. On je do sada za Madriđane odigrao 13 utakmica, na kojima je postigao pet golova.

Ferguson je bezuspešno pokušavao da angažuje Benzemu, još dok je taj mladi fudbaler nastupao za Olimpik iz Liona. Uprava engleskog kluba procenila je tada da Lion traži previše za napadača i nije htela da plati 35 miliona funti za transfer Benzeme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: