Bjelica: "Poraz u Zadru nadoknadiv"

Krilni košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica veruje da poraz od Zadra u 12. kolu NLB lige može da bude nadoknađen u budućnosti.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Nedelja, 13.12.2009.

22:07

Default images

"Znali smo kakav nas rival čeka, dobro ga proučili, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Domaćin je još jednom pokazao da ima odličnu spoljnu liniju, nama su nedostajala dva bitna igrača (Kešelj i VIdenov), ali to nije opravdanje. Ono što je bitno, u regionalnom takmičenju slede tri meča u Pioniru i tu možemo bitno da popravimo sliku na tabeli", kaže Bjelica za klupski veb-sajt.

Crvena zvezda u NLB ligi zauzima osmu poziciju sa skorom 5-7, ali značajno bolja situacija je u Evrokupu, gde su ’crveno-beli’ prvi u grupi sa tri pobede. Već u utorak Zvezda igra sa Šoleom u gostima.

"Želimo prvo mesto u našoj grupi, a dobar rezultat iz Šolea to bi nam gotovo izvesno omogućio. Putujemo u Francusku sa obavezom da pružimo bolje izdanje nego u Dalmaciji, i da potvrdimo da naši dobri rezultati u Evrokupu nisu slučajni", dodaje Bjelica, koji je na meču sa Zadrom ubacio 17 poena, ovosezonski rekord.

Posle meča sa Šoleom, Zvezdi u Jadranskoj ligi slede tri meča u Pioniru – Bosna. Budućnost i FMP Železnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: