SL: Isti tim iz Niša i za Rumune

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić objavio je spisak igrača za susret 2.kola Svetske lige, protiv Rumunije u Oradei 8. decembra.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 03.12.2009.

14:49

Default images

Na spisku naše reprezentacije nalaze se: Slobodan Soro, Branislav Mitrović, Marko Avramović, Živko Gocić, Milan Aleksić, Nikola Radjen, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Slavko Gak (Partizan Rajfajzen), Vanja Udovičić, Slobodan Nikić, Filip Filipović (Pro Reko), Boris Vapenski, Uroš Kalinić i Petar Filipović (Vojvodina).

Novajlija u državnom timu u odnosu na meč prvog kola protiv Turske je prvotimac novosadske Vojvodine Vapenski, koji je pozvan umesto golmana crnogorskog Katara Gojka Pijetlovića.

Reprezentativci Srbije okupiće se 7. decembra u 9 časova na Banjici i posle jednog treninga preseliće se u grad na rumunsko-madjarskoj granici. Ekipi će se u Temišvaru priključiti vaterpolisti Pro Reka Udovičić, Nikić i Filip Filipović.

U prvom kolu treće grupe, evropske zone Svetske lige, Srbija je 17. novembra u Nišu savladala državni tim Turske sa 19:5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: