Maradona ne podnosi ostavku

Selektor Argentine Dijego Maradona demantovao je navode da planira da napusti klupu nacionalnog tima po završetku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92

Petak, 09.10.2009.

13:31

Default images

U poslednjih nekoliko dana govorilo se da će Maradona podneti ostavku, pošto je izjavio da će se sastati sa predsednikom Fudbalske asocijacije Argentine Hulijom Grondonom i da će ostati na mestu selektora ako se ispune svi njegovi uslovi. Ipak, 48-godišnji Maradona, koji je nacionalni tim preuzeo pre godinu dana, izjavio je da su mediji pogrešno preneli njegove izjave.

Ne odustajem i ne idem nigde. Nikada nisam rekao da ću podneti ostavku i zato molim novinare za malo poštovanja. Samo sam rekao da ću se posle završetka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo naredne godine morati da se sastanem sa Hulijom Grondonom da bismo porazgovarali o svemu što se desilo u prethodnih godinu dana. Novinari su ti koji su pomenuli ostavku“, rekao je Maradona.

Argentinac je dodao da je zbog natpisa u medijima morao da napravi sastanak sa igračima da bi im rekao da to nije istina.

Onog dana kada budem odlazio rećiću to“, dodao je Maradona.

Posle četiri poraza na poslednjih pet utakmica Argentina, uz gol razliku 3:12, se nalazi na petom mestu Južnoameričke zone kvalifikacija sa 22 boda, a u subotu se sastaje sa Peruom. Plasman u Južnu Afriku izboriće četiri ekipe, dok će peta igrati u baražu sa četvrtoplasiranim timom iz kvalifikacija Severne i Centralne Amerike i Kariba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: