Janina Vikmajer na saslušanju

Belgijanka Janina Vikmajer ići će na saslušanje u lokalnu anti-doping agenciju jer tri puta u prethodnih 18 meseci nije prijavila mesto boravka.

Izvor: B92, AP

Petak, 02.10.2009.

21:28

Default images

Vikmajerova je nedavno stigla do polufinala US opena, a nikada ranije nije prošla drugo kolo na nekom od Gren slem turnira. "Naravno da će se Janina pojaviti (na saslušanju). U pitanju je samo nesporazum, a ona nije propustila nijednu doping kontrolu", izjavio je Rudi Kujl, portparol Vikmajerove. Belgijanka će biti saslušana 22. oktobra.

Kujl je doduše priznao da se Janina nije pridržavala svih uputstava Svetske anti-doping agencije (WADA), tj. da nije svaki put obaveštavala nadležne o mestu na kojem se nalazi.

Janina Vikmajer će 20. oktobra napuniti 20 godina, a trenutno je 23. na WTA listi. Na putu do polufinala US opena Vikmajerova je pobedila Viržin Razano, Suai Peng, Saru Erani, Petru Kvitovu i Katerinu Bondarenko, pre nego što je izgubila od Karoline Voznijacki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: