Lokeu privremeno ukinuta kazna

Frank Loke moći će da igra za Zagreb Kroaciju osiguranje bar još 30 dana, odlučila je komisija Evropske rukometne federacije.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2009.

16:46

Default images

Pre dva dana, EHF komisija je suspendovala norveškog pivotmena na devet meseci zabrane igranja u međunarodnim takmičenjima, zbog toga što je potpisao dva paralelna ugovora, sa Zagrebom i danskim Skjernom, a već dva dana kasnije, usvojena je žalba Zagrepčana. Odluka će ponovo biti razmatrana u narednih 30 dana, u okviru moći da igra za hrvatski klub.

Loke će imati pravo nastupa u Ligi šampiona tokom narednih 30 dana, što znači da će biti na raspolaganju treneru Senjaninu Maglajliji za prve susrete protiv Filingena u Norveškoj odnosno švedskog Alingsasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: