U Zvezdi zadovoljni žrebom

Fudbaleri Crvene zvezde u šesnaestini finala Lav Kupa Srbije dočekaće 23. septembra Mladost iz Apatina, a svi u crveno-belom klubu su zadovoljni žrebom

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 14.09.2009.

15:43

Default images

„Nemamo prava bilo koga da potcenjujemo. pa ni Apatince. Mi ćemo na tom meču dati maksimum kao da se radi o evropskom rivalu jer samo tako možemo do pobede“, rekao je Aleksandar Jevtić, pošto je izvesno da je Zvezda favorit u meču protiv Mladosti.

Slavoljub Đorđević je, s druge strane, istakao da ga raduje činjenica što će meč sa Apatincima igrati na svom stadionu.

Uvek je lakše igrati kod kuće, pred 10.000 naših navijača. Mogli smo da dobijemo i boljeg rivala, ali u svakom slučaju nemamo pravo ne kiks, a sve osim pobede bi i bio kiks. Zvezda je favorit ali to treba da dokažemo na terenu i u 90 minuta ne dozvolimo protivniku nikakvu nadu“, rekao je Đorđević.

Prvotimci Zvezde su takođe napomenuli da sada samo razmišljaju o gostovanju u Smederevu narednog vikenda, a da će misli ka Apatincima okrenuti tek posle te utakmice.

Najvažnija je prva utakmica i zato su moje misli samo u Smederevu. Biće nam teško jer su Zečević i drugovi posle remija u Novom Sadu sigurno motivisani da i nama uzmu bodove“, naglasio je Saša Stamenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: