Kasa 13. u trećoj etapi

Subotičanin Gabor Kasa osvojio je 13. mesto u grupnom sprintu 74 vozača, u trećoj etapi ’Tur avenira’ (’Trka nada’) u Francuskoj.

Izvor: B92

Utorak, 08.09.2009.

13:28

Default images

Reprezentativac Spartaka i stipendista Međunarodne biciklističke unije (UCI), trenutno je 29. u generalnom plasmanu trke koja se boduje za Kup nacija za bicikliste do 23 godine i zaostaje za liderom 1:48 minuta. U etapi dugoj 189 km slavio je Slovenac Marko Kump sa vremenom 4:38,15 časova. Na postolju su se, posle sjajnog sprinta, našli i Andreas Stauf (Nemačka) i Kris Bekmans (Belgija).

Najbolje plasirani vozač Kasine ekipe ’Biciklistčki centar UCI’, sastavljene od vozača iz celog sveta koji borave u kampu UCI u Eglu kraj Lozane, bio je Čeh Hacecki na šestom mestu.

U generalnom plasmanu žutu majicu čuva Francuz Žilijen Berar (Francuska ’B’) sa vremenom 10:35,27 časova. Romen Sikar (Francuska ’A’) ima sedam sekundi zapstaka na drugoj poziciji, dok je treći Kris Bekmans (Belgija) sa 1:38 minuta slabijim vremenom. Trka ima ukupno devet etapa i završava se 13. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: