Kolins u Atlanti, Mur u Voriorsima

Atlanta Hoksi dobili su „dubinu“ i „veličinu“ u reketu, pošto su potpisali ugovor sa centrom Džejsonom Kolinsom, koji je prethodne dve sezone igrao u Minesoti.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 04.09.2009.

10:39

Default images

Ovaj angažman usledio je samo nedelju dana pošto su Hoksi doveli i krilnog centra Džoua Smita.

Generalni menadžer Hoksa Rik Sand rekao je da će osmogodišnji veteran Kolins doneti veliko i snažno prisustvo u čvrstoj odbrani, koju Atlanta namerava da igra sledeće sezone. Sand takođe ističe i veliko plej-of iskustvo koje Kolins ima, a koje je sticao 2002. i 2003. godine kada je igrao finale NBA kao član Nju Džersi Netsa.

Kolins je prošle sezone na 31 utakmici Minesote u proseku beležio 1.8 poena i 2.3 skoka.

U isto vreme Golden Stejt Voriorsi potpisali su ugovor sa slobodnim agentom, centrom Mikijem Murom. 11-godišnji veteran bi trebalo da donese stabilnost u reketu ekipi koja je prošle godine imala veliki problem sa brojnim povredama centara.

33-godišnji Mur u proseku je beležio 3.9 poena i 3.7 skokova prošle sezone kao član Sakramento Kingsa i Boston Seltiksa. On je u svojoj karijeri nosio i dresove Detroit Pistonsa, Atlante Hoks, Nju Džersi Netsa, Jute Džez, Los Anđeles Klipersa i Sijetl Supersoniksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: