Počelo finale Vip Beach Masters-a

Finalno takmičenje Prvenstva Srbije u odbojci na pesku 'Vip Beach Masters 2009', u organizaciji kompanije Vip mobile i OSS, počelo je u petak u Novom Sadu.

Izvor: B92

Petak, 28.08.2009.

15:21

Default images

Turnir na plaži Štrand nastavlja se tokom vikenda, pa će u nedelju, 30. avgusta, biti odigrani polufinalni i finalni mečevi i odlučeni šampioni Srbije za 2009. godinu. Za nagradni fond od 11.500 evra nadmeće se najboljih 16 muških i 8 ženskih timova koji su uspeli da se plasiraju u glavni deo turnira.

Ulaz za sve mečeve Vip Beach Masters-a je slobodan, a pored vrhunskog sportskog doživljaja, posetioci će uživati i u nastupima DJ-a i atraktivnih igračica na pesku. Nezaobilazni dvojac koji ponovo garantuje odličnu atmosferu čine voditelj kanala MTV Adria Galeb Nikačević i čuveni brazilski animator Marselo. Tokom pauza između mečeva biće organizovane nagradne igre sa interesantnim poklonima za posetioce.

Novosadski turnir, ujedno i završni u seriji 'Vip Beach Masters 2009', naišao je na veliko interesovanje odbojkaša i odbojkašica, pa se za kvalifikacije prijavilo 36 muških i 12 ženskih timova iz cele Srbije.
Pobednici turnira u obe konkurencije biće poznati u nedelju nakon finalnih mečeva, a istovremeno će biti proglašeni i ovogodišnji pobednici zvaničnog Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, a to su timovi koji su osvojili najviše bodova tokom sva tri turnira Vip Beach Masters-a u sezoni 2009.

Favoriti za titulu nacionalnih šampiona su pobednici beogradskog turnira i drugoplasirani na turniru u Nišu, Milutin Ivanković i Bojan Mladenović, dok je u ženskoj konkurenciji situacija nešto neizvesnija, jer će se za titulu najverovatnije boriti Nataša Borki i Tatjana Burmazović, pobednice beogradskog turnira, i Ivana Isailović i Jelena Blagojević, pobednice turnira u Nišu.

Svečana ceremonija dodele trofeja i Vip nagradnih čekova zakazana je za nedelju, u 18 časova. Tri najbolje ekipe novosadskog turnira će, uz zlatne, srebrne i bronzane medalje i pehare, osvojiti i novčane nagrade. Pobedniku u muškoj konkurenciji pripašće 1.800 evra, 1.200 evra je nagrada za drugo mesto, dok trćeplasiranoj ekipi pripada 950 evra. U konkurenciji odbojkašica, pobednicama će pripasti 1.300, 1.000 evra će dobiti drugoplasirana ekipa, a 750 evra je namenjeno za treće mesto. Posle ove ceremenije, biće proglašeni i šampioni Srbije u odbojci na pesku za 2009. godinu, a to su najbolje plasirani timovi u obe konkurencije na sva tri 'Vip Beach Masters' turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: