Fantasy Premijer liga na B92

Utakmicom između Čelsija i Hal Sitija u subotu počinje nova sezona u Premijer ligi, a istovremeno počinje i Fantasy Premijer liga na B92.

Izvor: B92

Petak, 14.08.2009.

13:37

Default images

Prošle sezone sa nama se igralo oko 10 hiljada ljudi, najuspešniji su nagrađeni proizvodima Puma. Sezona 2009/2010 našeg fantasy fudbala donosi unapređenja u odnosu na prošlu, mnogo ćete lakše pratiti učinak igrača i raspored takmičenja. Povrh svega, dugo najavljivanje zatvorene lige konačno počinju, pa ćete moći da se takmičite direktno sa svojim drugovima.

Uz to, uveli smo i novi sms-servis, koji se odnosi na sve naše fantasy igre (osim fudbala za sada postoje tenis i automoto fantasy) – možete dobijati dnevne ili nedeljne izveštaje i na taj način u svakom trenutku biti svesni učinka svojih fantasy timova.

Trudićemo se da vam tokom cele sezone kroz vesti, izveštaje, blog i analitičke tekstove približimo zbivanja u Premijer ligi i omogućimo vam da se što uspešnije takmičite u Fantasy šampionatu.

Najavni tekst o ligi pročitajte ovde, a možete se upoznati i sa blogom posvećenim Fantasy Premijer ligi.

Prijavite se svojom adresom i šifrom iz e-mail poruke koju ste dobili prilikom registracije. Ukoliko vam se ta šifra ne dopada, sada postoji mogućnost da upišete svoju po izboru, u rubrici „moj nalog“.

Igrajte se sa nama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: