Muslin novi trener Anortozisa

Fudbalski klub Anortozis iz Famaguste angažovao je za novog trenera srpskog stručnjaka Slavoljuba Muslina

Izvor: B92

Nedelja, 09.08.2009.

11:56

Default images

Uprava kiparskog kluba smenila je trenera Ernsta Midendorpa posle šokantne eliminacije bivšeg učesnika Lige šampiona od Petrovca u Nikšiću u kvalifikacijama za Ligu Evropa. Ozbiljan kandidat za preuzimanje klupe Anortozisa bio je i Slobodan Krmčarević, ali se uprava kiparske ekipe ipak odlučila za Muslina.

Anortozis je prošle sezone, pod vođstvom Temurija Kecbaje, u Ligi Šampiona osvojio šest bodova, u grupi sa Panatinaikosom, Interom i Verderom. Kecbaja je u međuvremenu preuzeo Olimpijakos, a Midendorp je smenjen posle poraza od Petrovca ukupnim rezultatom 4:3.

Muslin je u dvadesetogodišnjoj trenerskoj karijeri, pre Anortozisa vodio trinaest ekipa, među kojima su Bordo, Lans, Crvena zvezda, Lokomotiva i Dinamo iz Moskve. Poslednji klub koji je vodio bio je Dinamo iz Minska, odakle je otpušten 27. jula ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: