Van Gal ipak u Bajernu od leta?

Fudbalski klub Bajern iz Minhen je postigao dogovor sa holandskim prvoligašem Az Alkmarom o transferu trenera Luisa van Gala, objavila je Holandsaka TV NOS.

Izvor: B92

Sreda, 13.05.2009.

16:02

Default images

Dva kluba su se dogovorila daVan Gal, koji ima ugovor sa holandskim klubom do 2010. godine, preuzme tim Bajerna na kraju ove sezone. Van Gal, koji je u Alkmar stigao pre četiri godine, u svojoj karijeri je trenirao i ekipe Ajksa i Barselone, a bio je i selektor reprezentacije Holandije.

Pedesetsedmogodišnji stručnjak je ove sezone osvojio titulu prvaka holandije sa ekipom Alkmara, i to je prva prvenstvena titula za taj klub od 1981.godine.

Bajern je trenutno drugoplasirani tim u nemačkoj Bundesligi, i nalazi se iza lidera prvenstva Volfsburga, zbog lošije gol razlike. Bavarci su nedavno otpustili trenera Jirgena Klinsmana, a kao privremeno rešenje, tim će do kraja sezone sa klupe voditi Jup Hejnkes.

Do sada nije bilo nikakvih saopštenja klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: