Van Persi propušta tri meča?

Fudbaler londonskog Arsenala Robi van Persi sigurno propušta prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Mančester Junajteda.

Izvor: B92, BBC

Četvrtak, 23.04.2009.

21:20

Default images

Trener Arsenala Arsen venger saopštio je u četvrtak da bi dvadesetpetogodišnjak, koji je ove sezone postigao 18 golova, mogao da propustiti čak tri naredna meča ‘topdžija’. U tom Slučaju napadač ne bi igrao na prvenstvenim duelima sa Midlsborom i Portsmutom, kao i na gostovanju svog tima na ‘Old Trafordu’ u okviru Lige Šampiona.

Holandski reprezentativac je već propustio prvenstveni duel Liverpula i Arsenala (4:4).

Van Persi ima problema sa povredom prepona, i sigurno je da neće igrati u nedelju protiv Portsmauta, ali trenera Vengera više brine mogućnost da fudbaler ne nastupi na meču LŠ, pošto je to jedino takmičenje u kome njegov tim ima realnih šansi da dođe do trofeja ove sezone.

"Manuel Almunija je u sredu trenirao punim intenzitetom, i sada nam ostaje da pratimo dalji razvoj situacije. Slična situacija je i sa Đouru .Oba fudbalera bi mogla već na sledećoj utakmici da se vrate u tim", rekao je Venger.

"Ništa još nije sigurno. Potrebno je da prođe barem još 48 sati. Emanuel Adebajor bi trebao da počne normalno da trenira u subotu. Možda bi i on mogao da se nađe u timu. Međutim, Robi van Persi sigurno neće igrati na nedeljnoj utakmici Premijer lige i protiv Mančestera u LŠ", dodao je Francuz.

"Gael Kliši bi mogao da se oporavi, i nastupi u revanš meču LŠ. On će u ponedeljak ići na skener, pa će tada situacija biti mnogo jasnija, iskreno se nadam da bi i on mogao da počne normalno da trenira već u toku sledeće nedelje", rekao je on.

Trener Arsenala je lišen usluga još dvojce fudbalera pošto su Vilijem Galas i Tomaš Rosicki povređeni na duže vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: