EL: Lorbek MVP za mart i april

Košarkaš moskovskog CSKA Erazem Lorbek proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige za mesece mart i april.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 13.04.2009.

16:00

Default images

Slovenački reprezentativac predvodio je Moskovljane u završnici top 16 faze Evrolige, a zatim i u četvrtfinalnim mečevima sa Partizanom na putu do rekordnog sedmog uzastopnog učešća na završnom turniru elitnog takmičenja.

U tom periodu Lorbek je beležio po 16 poena i 5 skokova po utakmici i došao na čelo liste najboljih strelaca i skakača u ekipi aktuelnog šampiona Evrope za aktuelnu sezonu.

U prvom meču sa Partizanom Lorbek je postigao 10 od prvih 19 poena Moskovljana, tu utakmicu završio je sa 16 poena, da bi u drugom meču sa prvakom Srbije postigao 21 poen, uz 7 skokova i rekordna 33 poena na listi najkorisnijih igrača utakmice. U meču broj 3 zabeležio je 10 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: