Vilja cilja Raulov rekord

David Vilja je izjavio da mu je želja da jednoga dana postane najbolji strelac fudbalske reprezentacije Španije i sruši Raulov rekord od 44 postignuta pogotka.

Izvor: B92, Goal

Sreda, 25.03.2009.

23:23

Default images

Napadač Valensije dosada je u karijeri postigao 25 golova za ‘crvenu furiju’. Fudbaler trenutno igra u sjajnoj formi, i bio je strelac na svakom od poslednjih 6 mečeva koje je odigrao za reprezentaciju. Vilja priznaje da je još daleko od obaranja rekorda, ali je istakao i da je to nešto čemu teži u svojoj karijeri.

"Dugoročno gledano, želja mi je da prestignem Raula i njegova 44 gola. Cilj mi je da nastavim da igram za nacionalni tim i da postižem golove. Svaki put kada obučem dres reprezentacije Španije veoma sam ponosan i želim da budem deo njene istorije", istakao je Vilja.

Postojala je bojazan da fudbaler, zbog povrede, neće moći da igra protiv selekcije Turske, međutim napadač veruje da će uspeti da sanira povredu i biti spreman za subotnji meč.

"Osećam se dobro. Bio sam 15 dana van stroja. Koleno je dobro i već sam trenirao sa ekipom. To mi pomaže da steknem samopouzdanje, i verujem da ću moći da pomognem ekipi", rekao je napadač.

Fudbaler je dodao i da je svestan da svi timovi žele da pobede reprezentaciju Španije.

"To je pozitivna stvar i svima nam imponuje što je tako. Uživamo u novim izazovima, a takve stvari nas teraju da radimo još više. Moramo pobediti u oba meča sa Turcima. U nekoliko prethodnih slučajeva mučili smo se u kvalifikacijama, ali sada sve zavisi od nas samih, i nema mesta greškama", zaključio je Vilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: