Ljajić: "Cilj je da se uigramo"

Omladinska reprezentacija Srbije priprema se u Beogradu za prijateljske mečeve sa odgovarajućim selekcijama Nemačke i Holandije.

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2009.

19:06

Default images

Selektor Aleksandar Stanojević imaće priliku da kroz mečeve sa izuzetno teškim rivalima proveri formu svojih igrača pred drugi krug kvalifikacija za šampionat Evrope. Glavna zvezda tima bez dileme je član Mančester junajteda Adem Ljajić. Momak koji je još godinu dana na pozajmici u Partizanu jedan je od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije na kontinentu.

Primarni cilj ovih prprema je što bolje uigravanje sa saigračima, kao i da nas zaobiđu povrede i da u kompletnom sastavu dočekamo duele sa vršnjacima iz Holandije i Nemačke”, kaže Adem Ljajić.

Debitant u selekciji Uroš Matić veruje da će nacionalni tim uspeti da ostvari plasman među osam najboljih ekipa u Evropi.

Imamo dosta talentovanih igrača u ovoj selekciji i mislim da neće biti nikakvih problema da se pobede Holandija i Nemačka. Smatram da možemo da se izborimo za osam najboljih zato što znamo šta hoćemo i zaslužujemo plasman na završni turnir evropskog šampionata”, kaže Matić.



Srbija sa selekcijom Holandije igra 27. marta u Smederevu, a četiri dana kasnije dočekuje Nemačku u Inđiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: