Rasprodate karte za Partizan - PAO

Karte za utakmicu petog kola Top 16 faze Evrolige između Partizana i Panatinaikosa rasprodate su za oko dva sata.

Izvor: B92

Utorak, 03.03.2009.

13:12

Default images

Dugačak red zainteresovanih za kupovinu karata bio je uveliko formiran ispred Arene više od dva sata pre nego što su blagajne otvorene. U prodaju je pušteno oko 9.000 ulaznica (ostatak je trebovan), koje su rasprodate već posle dva sata, tako da je više od hiljadu navijača, koji su ispred Arene došli uglavnom posle devet časova, ostalo bez svoje karte.

Partizan će najverovatnije oboriti rekord po broju gledalaca na jednoj evroligaškoj utakmici, pošto je kapacitet dvorane 20.000 mesta. Pored gledalaca koji su karte kupili na blagajni Arene, meču će prisustvovati i vlasnici godišnjih propusnica, kao i vlasnici kompleta karata za Top 16.

Dosadašnji rekord drže upravo navijači Panatinaikosa, kojih je bilo blizu 20.000 u OAKA Areni na utakmici sa Benetonom, 29. marta 2006. godine.

Ovo je takođe najbrže rasprodat događaj koji se održava u Areni, iako su se u jednoj od najvećih evropskih dvorana održali brojni koncerti svetskih muzičkih zvezda, kao i veliki sportski događaji.

Meč se igra u četvrtak od 20:45 časova, a kapije Beogradske Arene biće otvorene već u 17:30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

310 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: