Rajkard u Milanu?

Trofejni italijanski fudbalski klub Milan mogao bi na kraju sezone da raskine saradnju sa šefom stručnog štaba Karlom Ančelotijem i angažuje Franka Rajkarda.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 02.03.2009.

23:22

Default images

Navodi se da Milan igra daleko ispod očekivanja i da je bez izgleda da se umeša u borbu za titulu prvaka Italije, a da je veliko pitanje može li na kraju sezone da izbori mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Premda je Ančeloti najavio "bolje dane", tvrdi se da je njegova pozicija uzdrmana posle eliminacije u šesnaestini finala Kupa UEFA prošle sedmice od Verdera iz Bremena, što su navijači propratili žestokim zvižducima.

Spekuliše se da je odlazak Ančelotija iz kluba "gotova stvar" i da je Rajkard glavni kandidat da preuzme njegovu dužnost na kraju sezone, a pominju se još Holanđanin Marko van Basten i bivši italijanski selektor Roberto Donadoni.

Navodno je rukovodstvo Milana već obavilo razgovore sa agentima Rajkarda i Van Bastena, nekadašnjih istaknutih prvotimaca "roso-nera". Rajkard važi za favorita, s obzirom da je bez angažmana otkako je prošlog leta napustio Barselonu, dok je Van Basten aktuelni trener Ajaksa.

Ančeloti vodi fudbalere Milana od 2001. godine i sa njima je osvojio Ligu šampiona 2003. i 2007, titulu prvaka Italije 2003/04, trofej nacionalnog kupa 2003, evropski superkup 2003. i 2007. i titulu klupskog prvaka sveta 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: