Vojvodić u Alpe Adria šampionatu

Državni vicešampion iz 2001. i 2003. godine, motociklista Svetozar Vojvodić u novoj sezoni će se takmičiti u Alpe Adria šampionatu.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.02.2009.

16:26

Default images

Vojvodić, član ekipe Med rejser, će voziti 16 trka u klasi 600 Sport Prodakšn, a pored Alpe Adria šampionata ove godine će učestvovati i u Istočno-evropskom šampionatu gde će voziti na stazama kao što su „Hungaroring“, „Brno“, „Grobnik“, „Panoniaring“, „Slovakiaring“, „Poznan“, „Pleven“, „Seres“ i „Izmit“.

Posle mnogih trka na domaćim stazama u 2009. godini, sin proslavljenog motocikliste Radeta Vojvodića, na Alpe Adrija i Istočno-evropskom šampionatu ostaće veran klasi 600 SP, ali će promeniti proizvođača motora.

„Umesto Honde voziću Jamahu R6, dorađenu za moju klasu. U kalendaru se nalazi 11 trka za Alpe Adrija i pet za Istočno-evropski šampionat. Namera nam je da učestvujem na svim i ostvarim što bolje plasmane, kako bih opravdao uložena sredstva i vlastiti trud. Sa pripremama sam u toku, a narednih dana putujem u Grčku na stazu „Seres“, jer kod za sada takvih uslova još nema“, rekao je Vojvodić.

Rukovođen plemenitim idejama Svetozar Vojvodić, okupio je vrednu ekipu profesionalaca kako bi odradili multimedijalni projekat „Zovi me Med rejser”.

„Projekat je, mogu slobodno reći, novitet na našim prostorima, a direktno će se baviti životom motocikliste, tačnije mojim nastupima u aktuelnoj sezoni. U interaktivnom obliku, ljubitelji motociklizma će moći da do najsitnijih detalja vide kako sve izgleda pre, za vreme i posle takmičenja, praktično do gole kože. Da bi sve bilo korektno angažovali smo režisera, snimatelja i ljude koji će baviti muzikom, neće biti improvizacije“, naglasio je Vojvodić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: