Tomić: "Gavrančić nije u planu"

Izvor: B92, Sport

Petak, 26.09.2008.

11:52

Default images

Nekadašnji fudbaler Dinama iz Kijeva Goran Gavrančić, koji je ranije ove godine bio na korak od prelaska u Crvenu zvezdu, mogao bi uskoro da obuče dres gradskog rivala Partizana. Nagađanja o njegovom budućem angažmanu pokrenuo je njegov dolazak u filijalu 'crno-belih', ekipu Teleoptik, sa kojom Gavrančić trenira već nekoliko dana.

Ipak, sportski direktor Partizana Ivan Tomić izjavio je da rukovodstvo beogradskog kluba, za sada, ne razmišlja o angažmanu doskorašnjeg reprezentativca.

"Nismo razmišljali o njegovom angažmanu u ovom trenutku. Imamo odlične štopere i ne želimo da bilo kakvim izjavama o eventualnim pojačanjima remetimo atmosferu do kraja polusezone", rekao je Tomić za 'Sport'.

Direktor Partizana je dodao da je Gavrančić, koji je ovog leta završio saradnju sa Dinamom iz Kijeva posle kratkog boravka na pozajmici u solunskom PAOK-u, došao u Teleoptik sa molbom da trenira sa tom ekipom i da su mu 'crno-beli' rado izašli u susret.

"Sjajan je čovek i drago mi je da je izabrao baš Teleoptik da tu radi", kaže Tomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: