Džordanov sin kreće očevim stopama

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Sreda, 14.11.2007.

18:14

Default images

Najstarjiji sin najboljeg košarkaša svih vremena Majkla Džordana debitovao je u nedelju za svoj koledž Ilinois. Džef Džordan je ušao u drugom poluvremenu, proveo je na parketu tri minuta, i uputio je jedan šut ka košu i promašio u meču u kojem je njegov koledž savladao Nortistern sa 63:55.

Njegova majka Huanita bila je na tribinama, ali „leteći Majkl“ nije.

„Dobro je što sam izašao na teren, i probio led“, rekao je mladi Džordan, i dodao da bi možda i bolje odigrao da mu je i otac bio na utakmici.

„Kada je on tu, to mi na neki način pomaže jer znam da me tada ljudi ne posmatraju toliko."

Džordan nije siguran kada će njegov otac doći da ga gleda. On kaže da bi to moglo da se desi na Havajima sledeće nedelje.

Džef Džordan je visok 185 centimetara, igra na poziciji beka kao i Majkl, i što je možda i važnije, plazi jezik kao i legendarni Majkl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: