Nolan oteo bod na Apton Parku

Izvor: B92

Nedelja, 04.11.2007.

19:32

Default images

Fudbaleri Vest Hema i Boltona igrali su nerešeno 1:1 u pretposlednjem meču 12. kola Premijer lige. "Čekićari" su poveli atraktivnim golom Džordža MekKartnija u 20. minutu, a izjednačio je kapiten Zvezdinog rivala u Kupu UEFA Kevin Nolan u nadoknadi vremena. Vest Hem ostaje na 11. mestu, a Bolton u zoni ispadanja.

Londonski tim je ušao u duel sa Boltonom kao favorit, a u prvom poluvremenu potpuno je dominirao.

Posle nekoliko propuštenih prilika vođstvo "bordo-plavima" doneo je Džordž MekKartni lepim volejom iz gužve sredinom prvog dela. To je prvi gol Severnog Irca za bilo koji klub u karijeri (jedini dosadašnji gol dao je za reprezentaciju).

Do kraja poluvremena domaća ekipa mogla je da postigne još nekoliko golova, ali je MekKartni bio heroj, izvukavši jednu loptu sa same linije.

U drugom poluvremenu Bolton je krenuo ofanzivnije i stvorio nekoliko dobrih prilika – Gatri je pogodio prečku, a Dejvis očešao stativu.

Kada je domaći tim propustio šansu da u 90. minutu otkloni sve dileme kazna je stigla posle jedne duge i naizgled neorganizovane akcije, kada je Mihalik spustio glavom loptu Nolanu, koji se spretno snašao između dva rivala i pogodio spoljnom desni ugao.

Besni Alan Kurbišli nije mogao da poveruje kako su njegovi igrači ponovo ispustili pobedu, a vremena za reakciju više nije bilo.

U poslednjem meču 12. kola Mančester Siti u ponedeljak dočekuje Sanderlend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: