Zenga (za sada) i dalje u Zvezdi

Izvor: B92, Novosti

Sreda, 17.05.2006.

21:48

Default images

Valter Zenga i dalje je trener Crvene zvezde...Konačna odluka pada za dva dana, ali kako sada stvari stoje Italijan se i dalje vodi kao šef stručnog štaba crveno-belih.

Ugovor u Kataru sa Al Rajanom nije potpisan, razgovarao je i u Emiratima sa Al Ainom, ali je povratna karta rezervisana za "Marakanu".

U stalnom smo kontaktu sa Valterom. Dva puta smo se čuli i on nas je obavestio da nije potpisao ugovor, ali da mu je potrebno još malo vremena da donese konačnu odluku. Ima na raspolaganju još dva dana, pošto je 20. maj rok kada mora da "prelomi" .Predsednik Stojković je na zajedničkoj večeri posle finala Kupa razgovarao sa Zengom, ponudio mu je nastavak rada pod novim uslovima, koji su, svakako, odlični. Rekao je da mu nude ugovor od dva miliona evra za dve godine, koji mu je završio menadžer, a mi smo pristali da ga pustimo na nekoliko dana" jasan je sportski menadžer Stevan Stojanović.

Da li je spremna rezerna varijanta?

Nikada ne želim ništa da pričam unapred. Ukoliko Zengin odgovor bude negativan, odmah ćemo reagovati i pronaći zamenu na klupi” zaključio je Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: