Sestrama Vilijams prija Majami

Prva teniserka sveta Serena Vilijams sigurno je nastavila put ka odbrani titule na WTA turniru u Majamiju.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 30.03.2015.

21:01

Default images
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Serena se plasirala u četvrtfinale Majamija laganom pobedom nad Ruskinjom Svetlanom Kuznjecovom, rezultatom 6:2, 6:3.

Amerikanka je odigrala poprilično nervozan meč – napravila je čak sedam duplih servis grešaka i odnos grešaka bio joj je 29:20.

Ipak, sa druge strane imala je indisponiranu protivnicu koja je upisala samo sedam direktnih poena. Prvoplasirana na WTA listi sastaće se sa pobednicom meča Sare Erani i Sabine Lisicki. Njena sestra Venus, takođe je nastavila sa sjajnim partijama u Majamiju – ovoga puta savladala je favorizovanu Karolinu Voznijacki sa 6:3, 7:6. Ona će u četvrtfinalu igrati sa Španjolkom Karlom Suares Navaro, koja je napravila malo iznenađenje i posle preokreta eliminisala Agnješku Radvanjsku.

Poljakinja je uzela prvi set, ali se Suares Navaro vratila i slavila sa 5:7, 6:4, 6:0, posle nešto više od dva sata igre.

Opširnije pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: