"Murinjo pogrešio sa De Brujneom"

Pre nekoliko dana smo se zapitali da li je Žoze Murinjo pogrešio što je prodao Kevina de Brujnea Volfsburgu, Eden Azar smatra da jeste.

Izvor: AK

Petak, 27.03.2015.

13:51

Default images
foto: Beta/AP

Belgijski fudbaler se preporodio u Bundesligi, sa 14 golova i 21 asistencijom predvodi "vukove" na drugom mestu u prvenstvu i u četvrtfinalu Lige Evrope.

"Čelsi bi bio jači da je zadržao De Brujnea, on je odličan. Ali Murinjo je odlučio da ne igra i da ga pusti. Ja sam siguran da bi uspeo u Čelsiju jer ima neverovatne kvalitete. Mada, u Čelsiju je veći pritisak", rekao je Azar.

Azaru je žao što više nije saigrač sa zemljakom, ali za koliko mu je bitno da igra redovno.

"Voleo bih da i dalje igramo zajedno u Čelsiju, ali je to što igra u prom timu važna stvar za njega. Videli smo šta je to značilo Tibou Kurtoi. Šteta je što je otišao, ali sam siguran da će imati uspešnu karijeru", rekao je Azar.

Poslednjih nedelja se spekuliše da su za De Brujnea zainteresovani Mančester Junajted, Mančester Siti i minhenski Bajern.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: