Buskets dobro prošao, ipak pauzira

Fudbaler Barselone Serhio Buskets imao je sreće pošto nije doživeo težu povredu u duelu polufinala Kupa kralja sa Viljarealom.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 05.03.2015.

18:29

Default images
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Meč u tom gradu obeležila i jeziva povreda Busketsa u prvom poluvremenu, kojem je Tomas Pinja stao i bukvalno iskrenuo skočni zglob, koji na sreću i čuđenje svih nije pukao.

Situacija je bila identična poput one u kojoj je stradao srpski reprezentativac Nemanja Matić, ali se ovoga puta nije podigla prevelika prašina.

Klupski doktori saopštili su da su stradali ligamenti desnog skočnog zgloba španskog reprezentativca, ali da nema preloma, pa će on sigurno propustiti duel sa Rajo Valjekanom za vikend.

Buskets verovatno neće biti spreman ni za duel sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona, kao ni za veliki ’El Klasiko’ u kojem Barsa dočekuje Real Madrid 22. marta.

Katalonci su u sredu savladali Viljareal sa 3:1 u gostima i ukupnim rezultatom 6:1 prošli u finale Kupa, gde ih čeka Atletik Bilbao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: