Balažic: Zvezda dobra, gledamo sebe

Fudbaleri Partizana Branko Ilić i Gregor Balažic rekli su da veruju da će se pobedom nad Donjim Sremom iskupiti za dva kiksa na startu prolećnog dela JSL.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 05.03.2015.

13:51

Default images
partizan.rs

"Svi znamo da smo poslednje dve utakmice morali da dobijemo, nismo uspeli i to nije dobro."

"Prvo poluvreme protiv Radničkog bilo je loše, drugo mnogo bolje, ali je nedostajao gol. Očekuje nas Donji Srem i uradićemo sve da trijumfujemo kako bismo se vratili na pobednički kolosek. Neophodna nam je prva pobeda kako bi sve bilo lakše", rekao je Ilić Tanjugu.

Ilić je istakao da ekipa ne oseća dodatan pritisak posle dva remija protiv Voždovca i niškog Radničkog.

"Malo su dva boda iz dva meča za Partizan jer se od nas očekuje da pobedjujemo i osvojimo prvenstvo. Sve je u našim rukama, ali nije dobro kada na svom terenu izgubiš bodove. Ne smemo da pravimo veliki bauk i trebalo bi da se okrenemo narednim utakmicama. Poznato je kada postignemo gol na vreme da sve ide lakše", naveo je Ilić i poručio da ekipa ne sme da razmišlja o prednosti od četiri boda u odnosu na Crvenu zvezdu.

Štoper Gregor Balažic veruje da crno-beli ostvariti prvu pobedu u drugom delu sezone protiv Donjeg Srema u Novom Sadu.

"Pritisak malo utiče na tim, ali ne previše. Svaku utakmicu moramo da odigramo maksimalno i da se nadamo pobedi. Partizan uvek mora da ide na tri boda i verujem da će sve biti drugačije već posle meča protiv Donjeg Srema", naveo je Balažic.

On je kazao da suspenzija trenera Marka Nikolića nije razlog za loš start u prolećnom delu sezone.

"Nije isto kada je trener na tribini ili kada je na klupi. Nikolić uvek može da ti da koristan savet tokom utakmice i u zavisnosti od situacije. Medjutim, mi smo ozbiljan tim i to ne sme da bude opravdanje".

Balažic je rekao da je gledao utakmicu "večitog rivala" Crvene zvezde protiv Jagodine, koju su crveno-beli pobedili sa 3:2.

"Gledao sam utakmicu i mogu da kažem da Zvezda ima dobar tim. Poznajem samo Parkera koji je igrao u Domžalama, ali ne previše, jer nisam u to vreme igrao u Sloveniji. Ipak, moramo da budemo koncentrisani samo na sebe i videćemo kako se će trka završiti", zaključio je Balažic.

Partizan u narednom kolu Superlige gostuje u Novom Sadu ekipi Donjeg Srema u subotu od 17 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: